Douchegoot WTW Verticale Douche WTW Douchebak WTW Doucheput WTW

Douchebak-WTW T-3

Douchebak-wtw type T3Montage Douchebak-wtw type T3Onderkant Douchebak-wtw type T3Een verticale douche-WTW is in bestaande bouw vaak lastig of niet te installeren. Speciaal met het oog op renovaties, waarbij men tegelijkertijd de energieprestatie van de woning wil verbeteren, is daarom de douchebak met WTW ontwikkeld. Ook is deze douchebak geschikt voor installatie bij nieuwbouw van huizen met een douche op de begane grond, of bij nieuwbouw van etagewoningen.

Werking

De warmtewisselaar werkt volgens het tegenstroom principe. Het douchewater druppelt, via het stankslot en de verdeelplaat, over de spiraalvormige koperen warmtewisselaar. Daarbij staat het zijn warmte af aan het schone drinkwater. Door toepassing van deze deze techniek wordt een zeer hoog rendement gehaald - aanzienlijk hoger dan van vergelijkbare producten.

Door het -gepatenteerde- ontwerp, kan het stankslot en de verdeler gemakkelijk uit elkaar worden genomen en gereinigd. Ook de warmtewisselaar is goed bereikbaar en te reinigen met een gewone borstel. Daardoor blijft het rendement hoog, ook na jaren gebruik.

Informatie Download
Installatiehandleiding Download installatiehandleiding
KIWA-certificaat Download installatiehandleidingt